YURTS

All in arrangement

Wij geloven dat je pas echt tot rust komt als je je meerdere dagen laat onderdompelen. Daarom boek je bij ons voor minimaal 2 nachten. Het arrangement zoals hieronder. weergegeven is in de voorjaarsvakantie (1 tot 5 mei), de maanden juli en augustus en alle weekenden van mei tot september. Buiten deze periode is alleen het ontbijt inbegrepen.

2 - 4

1 - 2

Incl.

1

Yurts

Voor het ultieme ”1 met het ritme van de natuur” gevoel hebben we hebben 2 mooie traditionele yurts in het midden van het bos staan. We hebben 2 verschillende yurts. Een yurt van 20 m2 voor 2 personen en evt. een kind en babybedje. De yurt voor 4 personen van 30 m2 is een echte familie yurt. De yurts komen uit Mongolie en je zal hier omarmd worden door het intieme en knusse karakter. De yurts zijn simpel maar comfortabel en voorzien van een heerlijk 2 persoonsbed met goede matrassen en een warm dekbed. In het midden van de yurt is een houtkachel waarop je evt koffie of thee kunt zetten. Er is een traditionele bedbank aanwezig en een fijne eettafel en stoelen. Voor het ultieme 1 met het ritme van de natuur gevoel hebben we twee off grid yurts, maar laat je niet afschrikken comfort en duurzaamheid gaan hier hand in hand. 

Buiten tussen de bomen hebben we een knusse plek waar je kunt luieren in een hangmat; aan de picknicktafel een spelletje kunt spelen; en een marshmallow roosteren boven de vuurschaal.  Om de natuurbeleving compleet te maken is er geen elektriciteit maar voorzien we de yurt van sfeervolle kaarsen en onze elektrische olielampjes (waar je evt je telefoon aan op kunt laden).  Je kunt gebruik maken van ons sanitair huisje met warme douche en toilet. 

Arrangement

Het arrangement zoals hieronder weergegeven is in de voorjaarsvakantie  (1 tot 5 mei), de maanden juli en augustus en alle weekenden van mei tot september. Buiten deze periode is alleen het ontbijt inbegrepen.

Dag 1

Vanaf 15:00 welkomstdrankje en snackje

Dag 2

08:30 – 10:30 ontbijt

Optioneel lunch bij Pomponius*

18:30 Aanschuiftuindiner 4-gangen 

Dag 3

08:30 – 10:30 ontbijt

Aanschuiftuinlunch

Optioneel pizza avond bij Pomponius*

Dag 4

08:30 – 10:30 ontbijt

Vertrek om 11:00  

Bij een verblijf van 2 nachten, vervalt dag 3 van het arrangement. 

*De drankjes, optionele lunch en pizza avond zijn niet inbegrepen bij het arrangement. 

Boek hier