YURTS

All in arrangement

Wij geloven dat je pas echt tot rust komt als je je meerdere dagen laat onderdompelen. Daarom boek je bij ons voor minimaal 2 nachten. Ons winterarrangement is van oktober tot maart en ons zomerarrangement is incl. eten is van april tot september. Het winterarrangement staat hieronder.

2 - 4

1 - 2

Incl.

1

Yurts

Voor het ultieme ”1 met het ritme van de natuur” gevoel hebben we hebben 2 mooie traditionele yurts in het midden van het bos staan. We hebben 2 verschillende yurts. Een yurt van 20 m2 voor 2 personen en evt. een kind en babybedje. De yurt voor 4 personen van 30 m2 is een echte familie yurt. De yurts komen uit Mongolie en je zal hier omarmd worden door het intieme en knusse karakter. De yurts zijn simpel maar comfortabel en voorzien van een heerlijk 2 persoonsbed met goede matrassen en een warm dekbed. In het midden van de yurt is een houtkachel waarop je evt koffie of thee kunt zetten. Er is een traditionele bedbank aanwezig en een fijne eettafel en stoelen. Voor het ultieme 1 met het ritme van de natuur gevoel hebben we twee off grid yurts, maar laat je niet afschrikken comfort en duurzaamheid gaan hier hand in hand. 

Buiten tussen de bomen hebben we een knusse plek waar je kunt luieren in een hangmat; aan de picknicktafel een spelletje kunt spelen; en een marshmallow roosteren boven de vuurschaal.  Om de natuurbeleving compleet te maken is er geen elektriciteit maar voorzien we de yurt van sfeervolle kaarsen en onze elektrische olielampjes (waar je evt je telefoon aan op kunt laden).  Je kunt gebruik maken van ons sanitair huisje met warme douche en toilet. 

Arrangement

Het winterarrangement is vanaf oktober tot maart. 

We houden van natuur en outdoor maar spartaans hoeft het natuurlijk niet te worden 😉 Om je winterverblijf lekker comfortabel te maken, krijg je een mandje hout, twee kruikjes en thee. In de yurt staat een koffieperculator en krijg je koffieboontjes zodat je je eigen verse koffie kan malen en zetten.

Ons pop-up restaurant Pomponius is gesloten maar mocht je nu geen zin hebben om uit eten te gaan of met eigen spullen te sjouwen dan kunnen we je met een vegetarische maaltijdservice ontzorgen. We proberen onze footprint klein te houden, de producten die we gebruiken komen zoveel mogelijk uit eigen bostuin (noten uit ons bos, groenten uit de moestuin en eitjes van onze kippen) en ook het hout komt uit ons eigen bos. 

De maaltijdservice bestaat uit een “Dutch”oven, extra hout, zoveel mogelijk verse groenten uit eigen moestuin en natuurlijk een uitgeschreven recept. De maaltijden kan je boven een vuurschaal klaar maken of op je houtkacheltje in je accommodatie. Voor de volgende ochtend zijn de ingrediënten voor een ontbijtje meegeleverd. Kortom alles om je verblijf heerlijk, eerlijk en comfortabel te maken. 

De maaltijdservice is extra bij te boeken tegen een prijs van € 15,- per persoon. 

Voor het zomerarrangement klik hier

Boek hier