SLAPEN ONDER CANVAS

All in arrangement

Terra Wolde is zowel in de zomer als in de winter geopend. Helaas zijn de Bell tenten tijdens ons winterarrangement niet beschikbaar. Koude nachten willen we natuurlijk niet ūüėČ Maar wees niet getreurd, vanaf april kun je weer boeken voor het zomer arrangement. De zomer is als volgt opgebouwd: 

Wij geloven dat je pas echt tot rust komt als je je meerdere dagen laat onderdompelen. Daarom boek je bij ons een all-in arrangement inclusief eten van 2 of 3 nachten. Je eet volgens het farm-to-table principe. Het arrangement staat hieronder.

2

2

Incl.

1

De Ingerichte Bell Tenten

Slapen onder canvas doe je in onze ingerichte Bell-tenten. Ze staan aan de rand van het bos vlakbij het water allemaal op gepaste afstand van elkaar om de privacy te waarborgen. Ze zijn ruim 20 m2. De tenten staan allemaal in de zon / half schaduw. Ze zijn knus ingericht met een ruim 2 persoonsbed wat heerlijk opgemaakt is met fris beddengoed. Er is een klein 2 persoon zitje binnen, een karafje water en er is een elektrisch olielampje aanwezig waar je eventueel ook je telefoon aan op kunt laden. Er kan een eenpersoonsbed bijgezet worden of evt. een peuterbed en een babybedje. Je kunt gebruik maken van ons sanitair huisje met warme douche en toilet.

Op een warme zomeravond kan je voor je tent onder de sterrenhemel zitten. Wil je de beleving compleet maken dan kan je bij de kas een vuurschaal vragen. 

Arrangement

Dag 1

Vanaf 15:00 aankomst inclusief welkomstdrankje

Vanaf 18:00 maaltijdsoep met brood

Dag 2

08:30 – 10:30 ontbijt

Optioneel lunch bij Pomponius*

18:30 Aanschuiftuindiner 4-gangen 

Dag 3

08:30 – 10:30 ontbijt

Aanschuiftuinlunch

Optioneel pizza avond bij Pomponius*

Dag 4

08:30 – 10:30 ontbijt

Vertrek om 11:00  

Bij een verblijf van 2 nachten, vervalt dag 3 van het arrangement. 

*De drankjes, optionele lunch en pizza avond zijn niet inbegrepen bij het arrangement. 

Boek hier