DE KLEPPER

All in arrangement

Wij geloven dat je pas echt tot rust komt als je je meerdere dagen laat onderdompelen. Daarom boek je bij ons voor minimaal 2 nachten. Het zomer arrangement zoals hieronder weergegeven is in de voorjaarsvakantie (1 tot 5 mei), de maanden juli en augustus en alle weekenden van mei tot september. 

2

1

Incl.

1

1

De klepper

De klepper is een van onze nieuwste huisjes en hebben we helemaal zelf ontworpen op basis van een A-frame . We zijn een buitenhotel en de klepper is een echte hotelkamer in de buitenlucht. Vanuit je bed voel je de ochtendzon op je gezicht en kijk je uit over het water. Na een warme douche in je eigen badkamer kun je in de middag  de klep open klappen en snuif je de bosgeur op en fluiten de vogels je tegemoet. Je loopt zo je terrasje op waar twee heerlijke luie stoelen voor je klaar staan. Met je zelf gezette nespresso in de hand is je getaway helemaal compleet.

De klepper is geschikt voor 2 personen maar er kan evt een babybedje bij gezet worden. Er is een kleine pantry aanwezig waar je thee of nespresso kunt maken. Er is een eigen afgesloten badkamer met douche en toilet, een lekker bankje en voor de gezelligheid en de warmte is er een noors houtkacheltje aanwezig. Tijdens ons winterarrangement kan je hier evt iets makkelijk te eten op klaar maken. Hij staat in het midden van ons bos maar toch lekker privé. De verwachting is dat de klepper vanaf eind maart te boeken is. De klepper is 20 m2.

Boek hier