WINTER BIJ TERRA WOLDE

Vier de winter

Wil jij in de herfst en winter ook genieten van onze mooie bostuin, de fijne accommodaties en de prachtige omgeving? Dan hebben we speciaal voor jullie een winter arrangement samengesteld. Dit arrangement loopt van oktober tot en met april.

We houden van natuur en outdoor maar spartaans hoeft het natuurlijk niet te worden 😉 Om je winterverblijf lekker comfortabel te maken, krijg je een mandje hout, twee kruikjes en thee. Verblijf je in de For-Rest kamer of het boshuisje dan krijg je ook Nespresso cupjes erbij geleverd. In de kleinste staat een cleverdripper zodat je je eigen verse koffie zetten.

 Ben je benieuwd naar het zomer arrangement. Bekijk deze dan hier

Pomponius

De winter In de winter is ons pop-up restaurant Pomponius gesloten. Er zijn dus geen maaltijden of ontbijtjes inbegrepen maar ja kunt gebruik maken van onze moestuinmaaltijdservice.  

Maaltijdservice

De maaltijdservice bestaat uit een “Dutch”oven, extra hout, zoveel mogelijk verse groenten uit eigen moestuin en natuurlijk een uitgeschreven recept. De maaltijden kan je boven een vuurschaal klaar maken of op je houtkacheltje in je accommodatie. Voor de volgende ochtend zijn de ingrediënten voor een ontbijtje meegeleverd. Kortom alles om je verblijf heerlijk, eerlijk en comfortabel te maken. Het winterarrangement is geldig van oktober tot en met april.