WINTER BIJ TERRA WOLDE

Vier de winter

Wil jij in de herfst en winter ook genieten van onze mooie bostuin, de fijne accommodaties en de prachtige omgeving? Dan hebben we speciaal voor jullie een winterarrangement samengesteld.

We houden van natuur en outdoor maar spartaans hoeft het natuurlijk niet te worden 😉 Om je winterverblijf lekker comfortabel te maken, krijg je een mandje hout, twee kruikjes en thee. Verblijf je in de kleinste of het boshuisje dan krijg je ook Nespresso cupjes erbij geleverd. In de yurt staat een koffieperculator en krijg je koffieboontjes zodat je je eigen verse koffie kan malen en zetten.

Pomponius

Ons pop-up restaurant Pomponius is gesloten maar mocht je nu geen zin hebben om uit eten te gaan of met eigen spullen te sjouwen dan kunnen we je met een vegetarische maaltijdservice ontzorgen. We proberen onze footprint klein te houden, de producten die we gebruiken komen zoveel mogelijk uit eigen bostuin (noten uit ons bos, groenten uit de moestuin en eitjes van onze kippen) en ook het hout komt uit ons eigen bos. 

Maaltijdservice

De maaltijdservice bestaat uit een “Dutch”oven, extra hout, zoveel mogelijk verse groenten uit eigen moestuin en natuurlijk een uitgeschreven recept. De maaltijden kan je boven een vuurschaal klaar maken of op je houtkacheltje in je accommodatie. Voor de volgende ochtend zijn de ingrediënten voor een ontbijtje meegeleverd. Kortom alles om je verblijf heerlijk, eerlijk en comfortabel te maken. 

De maaltijdservice is extra bij te boeken tegen een prijs van € 15,- per persoon.