OVER ONS

Wie zijn wij

Terra wolde is ontstaan uit een droom naar een simpeler en meer duurzame manier van eten, leven, logeren en recreëren. Ik ben Lisette en ik ben langzaam gegroeid in mijn bestaan van stadsgirl naar plattelandschick. Ik heb al heel wat omzwervingen gemaakt over de wereld zo heb ik in Maleisië gewoond en heb ik samen met mijn vriend Bas en dochter Daantje een half jaar de wereld over gereisd in onze zelf verbouwde off grid camper. Mijn horeca carrière ben ik gestart met mijn twee foodtrucks. Hiermee heb ik op heel wat festivals gestaan. Daarna heb ik in Utrecht een eigen horecazaak gehad. Ondertussen ontstond de droom om meer te focussen op puur eten en duurzaam ondernemen in combinatie met de natuur. Het idee van Terra Wolde werd geboren.

Het ontstaan van Terra Wolde

Eind 2018 begon ik met de zoektocht naar hoe ik deze droom waar kon maken. 2 jaar later na veel praten, was het dan zo ver, ik pachtte een stuk grond van Staatsbosbeheer in het natuurgebied het Horsterwold. Na 2,5 jaar druk met vergunningen kon ik eindelijk de eerste bomen planten en de moestuin aanleggen. Inmiddels mag ik zeggen dat ik het niet meer alleen doe, samen met mijn vriend hebben we ons plekje in Utrecht verkocht om een simpeler leven samen op te bouwen in de bostuin.

In juni 2021 waren de laatste vergunningen verleend en was Terra Wolde de pop-up ontstaan. Om onze eerste gasten in juli te mogen verwelkomen, hebben we in een sneltreinvaart faciliteiten gebouwd en vele zaken geregeld. Voor onze infrastructuur zochten we naar off-grid oplossingen; we kochten zonnepanelen, we huurden accu’s en we schaften een sceptic tank aan. Water regelden we met onze buren. Voor alles hadden we wel een oplossing en zo niet zochten we net zolang  met een glimlach naar de juiste oplossing. Met als eindresultaat ons eerste seizoen met tevreden gasten.

Nu zijn we bezig met de volgende stap in onze droom Terra Wolde; een duurzame manier van leven, eten, logeren en recreëren. We zijn vereerd om deze droom met jullie te delen.  Welkom bij Terra Wolde het Buitenhotel!