DE FRUITSCHUUR

All in arrangement

Wij geloven dat je pas echt tot rust komt als je je meerdere dagen laat onderdompelen. Daarom boek je bij ons voor minimaal 2 nachten. Het zomer arrangement zoals hieronder weergegeven is in de voorjaarsvakantie (1 tot 5 mei), de maanden juli en augustus en alle weekenden van mei tot september. 

2

2

Incl.

1

1

De fruitschuur

De fruitschuur is 1 van onze nieuwste huisjes. Dit huisje is gebaseerd op de principes van een schuurwoning en ligt met het terrasje aan het water en bij de boomgaard. Voor het hele gezin staat slowliving hier centraal. Je kunt zo vanaf je terrasje wat bessen, druiven of misschien zelfs wel een peer plukken. De fruitschuur is een echt familiebuitenhotelkamer.  De slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en vanuit je bed kijk je door het dakraam zo naar de sterrenhemel die hier op onze bostuin net iets mooier is 😉. Het huisje heeft een begane grond waar de knusse woonkamer met pantry  is waar je een nespresso of kopje thee kunt maken. Ook bevind zich hier de badkamer met eigen douche en toilet. Door middel van een vaste trap bereik je de 1e verdieping met twee kleine slaapkamertjes met een tweepersoonsbed en een aparte ruimte met 2 losse bedden.  Het terrasje heeft een overkapping en een lekkere lounge bank. We verwarmen dit huisje door middel van een airco. Dus in de zomer lekker koel en in de winter behaaglijk warm. 

Slowliving pur sang; niets moet alles mag in de zomer schuif je lekker aan bij ons farm- to- table restaurant en in de winter geniet je lekker van je fijne huisje. Begane grond 20 m2 en bovenverdieping 15 m2.

Boek hier