HET BOSHUISJE

Arrangementen

Wij geloven dat je pas echt tot rust komt als je je meerdere dagen laat onderdompelen. Daarom boek je bij ons voor minimaal 2 nachten. Het zomer arrangement is in de voorjaarsvakantie (30 april tot en met 5 mei), de maanden juli en augustus en alle weekenden van mei tot september. 

2

2

Incl.

1

1

Het Boshuisje

Ons boshuisje is de meest knusse, complete en comfortabele van onze accommodaties.

Het boshuisje staat aan de rand van het bos zodat er veel zon naar binnen en op de veranda schijnt. Het is hier dus heerlijk toeven in de zomer maar ook in de winter. De boshut is van duurzaam hout gemaakt. Maar laat je niet afschrikken duurzaamheid en comfort gaan hier hand in hand.

Het huisje heeft harmonica tuindeuren zodat de heerlijke boslucht binnenstroomt en je al snel 1 met de natuur voelt. Het huisje heeft een fraaie (warme) regendouche, eigen toilet en een houtkachel. De inrichting is ingetogen maar stijlvol en bestaat uit een comfortabel 2 persoonsbed met zacht beddengoed, een 2 persoonsbankje,  fauteuille en een barretje met waskom aan het raam met 3 krukken. Voor een lekker koffiemomentje is er een nespresso apparaat en waterkoker aanwezig. Op de veranda staat een picknicktafel, hangmat en een vuurschaal. Kortom een fijne buitenhotelkamer in ons bos.  Er is een slaapzoldertje aanwezig waar 2 kindjes vanaf 3 jaar kunnen logeren. Desgewenst kan er een babybedje bijgeplaatst worden. De ruimte is in totaal 20m2. 

Boek hier