HET BOSHUISJE

All in arrangement

Wij geloven dat je pas echt tot rust komt als je je meerdere dagen laat onderdompelen. Daarom boek je bij ons voor minimaal 2 nachten. Ons winterarrangement is van oktober tot maart en ons zomerarrangement is incl. eten is van april tot september. Het winterarrangement staat hieronder.

2

2

Incl.

1

1

Het Boshuisje

Ons boshuisje is de meest knusse, complete en comfortabele van onze accommodaties.

Het boshuisje staat aan de rand van het bos zodat er veel zon naar binnen en op de veranda schijnt. Het is hier dus heerlijk toeven in de zomer maar ook in de winter. De boshut is van duurzaam hout gemaakt. Maar laat je niet afschrikken duurzaamheid en comfort gaan hier hand in hand.

Het huisje heeft harmonica tuindeuren zodat de heerlijke boslucht binnenstroomt en je al snel 1 met de natuur voelt. Het huisje heeft een fraaie (warme) regendouche, eigen toilet en een houtkachel. De inrichting is ingetogen maar stijlvol en bestaat uit een comfortabel 2 persoonsbed met zacht beddengoed, een 2 persoonsbankje,  fauteuille en een barretje met waskom aan het raam met 3 krukken. Voor een lekker koffiemomentje is er een nespresso apparaat en waterkoker aanwezig. Op de veranda staat een picknicktafel, hangmat en een vuurschaal. Kortom een fijne buitenhotelkamer in ons bos.  Er is een slaapzoldertje aanwezig waar 2 kindjes vanaf 3 jaar kunnen logeren. Desgewenst kan er een babybedje bijgeplaatst worden. De ruimte is in totaal 20m2. 

Arrangement

Het winterarrangement is vanaf oktober tot maart. 

We houden van natuur en outdoor maar spartaans hoeft het natuurlijk niet te worden 😉 Om je winterverblijf lekker comfortabel te maken, krijg je één mandje hout, twee kruikjes en thee. Je krijgt ook Nespresso cupjes erbij geleverd. 

Ons pop-up restaurant Pomponius is gesloten maar mocht je nu geen zin hebben om uit eten te gaan of met eigen spullen te sjouwen dan kunnen we je met een vegetarische maaltijdservice ontzorgen. We proberen onze footprint klein te houden, de producten die we gebruiken komen zoveel mogelijk uit eigen bostuin (noten uit ons bos, groenten uit de moestuin en eitjes van onze kippen) en ook het hout komt uit ons eigen bos. 

De maaltijdservice bestaat uit een “Dutch”oven, extra hout, zoveel mogelijk verse groenten uit eigen moestuin en natuurlijk een uitgeschreven recept. De maaltijden kan je boven een vuurschaal klaar maken of op je houtkacheltje in je accommodatie. Voor de volgende ochtend zijn de ingrediënten voor een ontbijtje meegeleverd. Kortom alles om je verblijf heerlijk, eerlijk en comfortabel te maken. 

De maaltijdservice is extra bij te boeken tegen een prijs van € 15,- per persoon. 

Voor het zomerarrangement klik hier

Boek hier