BOSKAMER DE KLEINSTE

All in zomer arrangement

Wij geloven dat je pas echt tot rust komt als je je meerdere dagen laat onderdompelen. Daarom boek je bij ons voor minimaal 2 nachten. Het zomer arrangement zoals hieronder. weergegeven is in de voorjaarsvakantie (1 tot 5 mei), de maanden juli en augustus en alle weekenden van mei tot september. 

2

Incl.

1

Boskamer de kleinste

Voor diegene die liever niet in een tent slapen maar wel het kampeergevoel willen hebben, hebben we een lief kleinste huisje. Het is niet groter dan 9 m2 maar ook hier staat een lekker groot tweepersoonsbed met fris opgemaakt beddengoed een kastje om wat spulletjes in kwijt te kunnen/ op te zetten, een karafje water, electrisch kacheltje en een nespresso apparaat.  Voor de rest speelt bij “de kleinste” alles buiten af zodat je het ritme van de natuur goed kunt ervaren. Buiten bevind zich een hangmat een picknicktafel en een vuurschaal. Je kunt gebruik maken van het saninairhuisje deze bevind zich aan de rand van het bos.

Zomer Arrangement

Het zomer arrangement, zoals hieronder weergegeven, is in de maanden juli en augustus en alle weekenden van mei tot september. 

Dag 1

Vanaf 15:00 welkomstdrankje en snackje

Dag 2

08:30 – 10:30 ontbijt

Optioneel lunch bij Pomponius*

18:30 Aanschuiftuindiner 3-gangen 

Dag 3

08:30 – 10:30 ontbijt

Aanschuiftuinlunch

Optioneel pizza avond bij Pomponius*

Dag 4

08:30 – 10:30 ontbijt

Vertrek om 11:00  

Bij een verblijf van 2 nachten, vervalt dag 3 van het zomer arrangement. 

*De drankjes, optionele lunch en pizza avond zijn niet inbegrepen bij het zomer arrangement. 

Boek hier