BOSKAMER DE KLEINSTE

All in arrangement

Wij geloven dat je pas echt tot rust komt als je je meerdere dagen laat onderdompelen. Daarom boek je bij ons voor minimaal 2 nachten. Ons winterarrangement is van oktober tot maart en ons zomerarrangement is incl. eten is van april tot september. Het winterarrangement staat hieronder.

2

Incl.

1

Boskamer de kleinste

Voor diegene die liever niet in een tent slapen maar wel het kampeergevoel willen hebben, hebben we een lief kleinste huisje. Het is niet groter dan 9 m2 maar ook hier staat een lekker groot tweepersoonsbed met fris opgemaakt beddengoed een kastje om wat spulletjes in kwijt te kunnen/ op te zetten, een karafje water, electrisch kacheltje en een nespresso apparaat.  Voor de rest speelt bij “de kleinste” alles buiten af zodat je het ritme van de natuur goed kunt ervaren. Buiten bevind zich een hangmat een picknicktafel en een vuurschaal. Je kunt gebruik maken van het saninairhuisje deze bevind zich aan de rand van het bos.

Arrangement

Het winterarrangement is vanaf oktober tot maart. 

We houden van natuur en outdoor maar spartaans hoeft het natuurlijk niet te worden 😉 Om je winterverblijf lekker comfortabel te maken, krijg je één mandje hout, twee kruikjes en thee. Je krijgt ook Nespresso cupjes erbij geleverd. 

Ons pop-up restaurant Pomponius is gesloten maar mocht je nu geen zin hebben om uit eten te gaan of met eigen spullen te sjouwen dan kunnen we je met een vegetarische maaltijdservice ontzorgen. We proberen onze footprint klein te houden, de producten die we gebruiken komen zoveel mogelijk uit eigen bostuin (noten uit ons bos, groenten uit de moestuin en eitjes van onze kippen) en ook het hout komt uit ons eigen bos. 

De maaltijdservice bestaat uit een “Dutch”oven, extra hout, zoveel mogelijk verse groenten uit eigen moestuin en natuurlijk een uitgeschreven recept. De maaltijden kan je boven een vuurschaal klaar maken of op je houtkacheltje in je accommodatie. Voor de volgende ochtend zijn de ingrediënten voor een ontbijtje meegeleverd. Kortom alles om je verblijf heerlijk, eerlijk en comfortabel te maken. 

De maaltijdservice is extra bij te boeken tegen een prijs van € 15,- per persoon. 

Voor het zomerarrangement klik hier

Boek hier