DE FOR-REST KAMER

All in arrangement

Wij geloven dat je pas echt tot rust komt als je je meerdere dagen laat onderdompelen. Daarom boek je bij ons voor minimaal 2 nachten. Het zomer arrangement is in de voorjaarsvakantie (30 april tot en met 5 mei), de maanden juli en augustus en alle weekenden van mei tot september. 

2 - 4

2

Incl.

1

For-Rest kamer

In de For-Rest kamer combineren we slapen onder canvas met het ultieme buitengevoel. Dit buitenverblijf is voorzien van 3,5 hoge glazen deuren die volledig open kunnen aan beide kanten. Hierdoor creëer je het ultieme buitengevoel. Je gaat volledig op in onze bostuin. Deze for-rest kamer staat helemaal achterin onze bostuin en biedt lekker veel privacy. Er is elektriciteit aanwezig een grote tweepersoons boxspring, een slaapbank waar de 3e en 4e persoon kunnen slapen. Ook is er een nespresso apparaat aanwezig. Voor de jonge kinderen kan een babybedje of desgewenst een peuterbedje bijgezet worden.

Ook hebben we een fantastische houtkachel erin gemaakt zodat je ook deels in de winter kan genieten van deze mooie accommodatie. De houtkachel heeft een behoorlijk vermogen maar let wel op het is en blijft een tent die niet geïsoleerd is. Is de kachel eenmaal uit dan neemt de ruimte al snel de buitentempratuur aan. Buiten staat een picknickset voor je klaar. Deze kamer is een ultieme buiten experience. Je maakt gebruik van ons bamboe-sanitairhuisje.

Boek hier