DE FOR-REST KAMER

All in arrangement

Wij geloven dat je pas echt tot rust komt als je je meerdere dagen laat onderdompelen. Daarom boek je bij ons voor minimaal 2 nachten. Ons winterarrangement is van oktober tot maart en ons zomerarrangement is incl. eten is van april tot september. Het winterarrangement staat hieronder.

2 - 4

2

Incl.

1

For-Rest kamer

De For-Rest kamer is onze nieuwste telg en hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met de jongens van For-Rest-glamp. We combineren hier slapen onder canvas met het ultieme buitengevoel. Dit buitenverblijf is voorzien van 3,5 hoge glazen deuren die volledig open kunnen aan beide kanten. Hierdoor creëer je het ultieme buitengevoel. Je gaat volledig op in onze bostuin. Deze for-rest kamer staat helemaal achterin onze bostuin en biedt lekker veel privacy. Er is elektriciteit aanwezig een grote tweepersoons boxspring, een slaapbank waar de 3e en 4e persoon kunnen slapen. Ook is er een nespresso apparaat aanwezig. Voor de jonge kinderen kan een babybedje of desgewenst een peuterbedje bijgezet worden.

Ook hebben we een fantastische houtkachel erin gemaakt zodat je ook in de winter kan genieten van  deze mooie accommodatie.  De houtkachel heeft een behoorlijk vermogen maar let wel op het is en blijft een tent die niet geïsoleerd is. Is de kachel eenmaal uit dan neemt de ruimte al snel de buitentempratuur aan. Buiten staat een picknickset voor je klaar. Deze kamer is een ultieme buiten experience. Dit jaar is er nog geen badkamer aanwezig dus kan je nog gebruik maken van onze mooie sanitairhuisje

Arrangement

Het winterarrangement is vanaf oktober tot maart. 

We houden van natuur en outdoor maar spartaans hoeft het natuurlijk niet te worden 😉 Om je winterverblijf lekker comfortabel te maken, krijg je een mandje hout, twee kruikjes en thee. Je krijgt ook Nespresso cupjes erbij geleverd. 

Ons pop-up restaurant Pomponius is gesloten maar mocht je nu geen zin hebben om uit eten te gaan of met eigen spullen te sjouwen dan kunnen we je met een vegetarische maaltijdservice ontzorgen. We proberen onze footprint klein te houden, de producten die we gebruiken komen zoveel mogelijk uit eigen bostuin (noten uit ons bos, groenten uit de moestuin en eitjes van onze kippen) en ook het hout komt uit ons eigen bos. 

De maaltijdservice bestaat uit een “Dutch”oven, extra hout, zoveel mogelijk verse groenten uit eigen moestuin en natuurlijk een uitgeschreven recept. De maaltijden kan je boven een vuurschaal klaar maken of op je houtkacheltje in je accommodatie. Voor de volgende ochtend zijn de ingrediënten voor een ontbijtje meegeleverd. Kortom alles om je verblijf heerlijk, eerlijk en comfortabel te maken. 

De maaltijdservice is extra bij te boeken tegen een prijs van € 15,- per persoon. 

Voor het zomerarrangement klik hier

Boek hier