DE FOR-REST KAMER

All in arrangement

Wij geloven dat je pas echt tot rust komt als je je meerdere dagen laat onderdompelen. Daarom boek je bij ons voor minimaal 2 nachten. Het arrangement zoals hieronder weergegeven is in de voorjaarsvakantie (1 tot 5 mei), de maanden juli en augustus en alle weekenden van mei tot september. Buiten deze periode is alleen het ontbijt inbegrepen.

2 - 4

2

Incl.

1

For-Rest kamer

De For-Rest kamer is onze nieuwste telg en hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met de jongens van For-Rest-glamp. We combineren hier slapen onder canvas met het ultieme buitengevoel. Dit buitenverblijf is voorzien van 3,5 hoge glazen deuren die volledig open kunnen aan beide kanten. Hierdoor creëer je het ultieme buitengevoel. Je gaat volledig op in onze bostuin. Deze for-rest kamer staat helemaal achterin onze bostuin en biedt lekker veel privacy. Er is elektriciteit aanwezig een grote tweepersoons boxspring, een slaapbank waar de 3e en 4e persoon kunnen slapen. Ook is er een nespresso apparaat aanwezig. Voor de jonge kinderen kan een babybedje of desgewenst een peuterbedje bijgezet worden.

Ook hebben we een fantastische houtkachel erin gemaakt zodat je ook in de winter kan genieten van  deze mooie accommodatie.  De houtkachel heeft een behoorlijk vermogen maar let wel op het is en blijft een tent die niet geïsoleerd is. Is de kachel eenmaal uit dan neemt de ruimte al snel de buitentempratuur aan. Buiten staat een picknickset voor je klaar. Deze kamer is een ultieme buiten experience. Dit jaar is er nog geen badkamer aanwezig dus kan je nog gebruik maken van onze mooie sanitairhuisje.

Arrangement

Het arrangement, zoals hieronder weergegeven, is in de maanden juli en augustus en alle weekenden van mei tot september. Buiten deze periode is alleen het ontbijt inbegrepen.

Dag 1

Vanaf 15:00 welkomstdrankje en snackje

Dag 2

08:30 – 10:30 ontbijt

Optioneel lunch bij Pomponius*

18:30 Aanschuiftuindiner 3-gangen 

Dag 3

08:30 – 10:30 ontbijt

Aanschuiftuinlunch

Optioneel pizza avond bij Pomponius*

Dag 4

08:30 – 10:30 ontbijt

Vertrek om 11:00  

Bij een verblijf van 2 nachten, vervalt dag 3 van het arrangement. 

*De drankjes, optionele lunch en pizza avond zijn niet inbegrepen bij het arrangement. 

Boek hier