ONTDEK DE OMGEVING
VAN TERRA WOLDE

Het Horsterwold

Als natuurliefhebber ben je bij Terra Wolde helemaal op de juiste plek! Tijdens een wandeling door het Horsterwold (3700 hectare) kun je maar zo konikspaarden, bevers of zelfs dassen spotten. De stille kern met tuurtoren is een goed startpunt om te gaan struinen. Er zijn veel fiets- en wandelroutes in de omgeving. 

Voor kinderen is er een speelbos met kabouterroute, een bloten voeten pad en bij Nature Horse Paradise kun je een buitenrit boeken.

Behoefte aan verkoeling op een warme zomerdag? Huur een sloepje bij ons en verken de verscholen strandjes van het Wolderwijd of vaar door het Horsterwold op zoek naar de bever. Het dorpje Zeewolde heeft verschillende strandjes en ligt op 2,5 kilometer van Terra Wolde.

 

Wil je een leuk stadje bezoeken dan kan je kiezen uit de twee gezellige hanzestadjes; Elburg of  het culinaire Harderwijk met maar liefst 2 sterrenrestaurants. Wijn proeven kan bij wijngoed Wilgenhorst net buiten het dorp. Kortom genoeg te ontdekken. Voor meer tips kan je de website puur Zeewolde bezoeken