ARTIKELEN OVER ONS

Vanaf hier

Rechtstreeks uit de moestuin: Restaurant Pomponius

Eerder schreven we over buitenhotel Terra Wolde in Zeewolde. Een plek waar je kunt logeren en recreëren midden in een voedselbos waar ook varkens en kippen rondscharrelen. Maar je kunt er ook heel lekker eten uit eigen (bos)tuin. Deze zomer runt eigenaar Lisette van ‘t Hof het pop-up Restaurant Pomponius.

Libelle

HIER KUN JE JE ONDERDOMPELEN
IN HET GROEN

Tussen de loofbomen van het Horsterwold in Flevoland ligt buiten hotel Terra Wolde. Je slaapt en eet er in de natuur. Oprichter Lisette van ’t Hof: ”Deze Plek is mijn droom.”

Fotocredit voor deze productie:@Libelle, beeld: @ernieenkelaar styling@cynferdinandus

Seasons

Favoriet adres: BUITENHOTEL TERRA WOLDE

Terra Wolde is ‘a dream come true’ voor de Utrechtse Lisette van ’t Hof. Na haar reizen en drukke werk in de horeca gaat ze op zoek naar een geschikte plek voor een buitenhotel. Het moet een plek worden waar het om rust, natuur en puur eten gaat. Ze raakt in gesprek met Staatsbos- beheer die ondernemers zoekt voor het gebied rondom Zeewolde. Het sluit aan bij haar wensen en in de zomer van 2021 begint ze. Bij Terra Wolde kun je slapen onder canvas … 

Barts Boekje

Terra Wolde Farm to table

Dit is er eentje uit de categorie eten én slapen. Terra Wolde is een buitenhotel, bostuin, farm-to-table restaurant, boomgaard en moestuin. Het restaurant Pomponius gaat vanaf het najaar gebouwd worden en tot die tijd is er een pop-up restaurant. Er wordt gekookt op open vuur met eigen verbouwde ingrediënten uit de moestuin en het bos. Het restaurant bestaat uit een keuken in een knusse kas en je dineert dan ook in de bostuin.  Er staan een bell tenten, een off grid boshuisje en yurt voor je klaar. Enne… De koters zijn ook van harte welkom.

Barts Boekje

Een magische off the grid ervaring beleef je bij pop up Terra Wolde

Wie ons inmiddels een beetje kent, weet dat we ons hier bij Bart graag onderdompelen in de natuur. Dat we graag ontsnappen aan de chaos van de stad. Hoppa, de natuur in is ons credo. We doen dan ook vaak een vreugdedansje achter de schermen als we weer een magisch plekje hebben ontdekt. Wat dacht je van een unieke off the grid beleving in the middle of nowhere? Op een fantastische

Bijzondere camping

Off-grid clamping in het Horsterwold

Terra Wolde biedt je een bijzondere off-grid glampingervaring in het Horsterwold, een prachtig loofbos vlakbij het dorp Zeewolde in Flevoland. 

Omroep Flevoland

Lisette van ’t Hof gaat de uitdaging aan om een bedrijf te beginnen middenin het bos Horsterwold bij Zeewolde. Ze reageerde op een wervingscampagne van Staatsbosbeheer.

Puur Zeewolde

Terra Wolde pop-up restaurant is ontstaan in aanloop naar een droom om op een fantastische plek een mooie bostuin te beginnen waar je kan eten, drinken verblijven en recreëren. Straks staat hier een prachtige uitspanning op dit unieke stukje bos.