RESTAURANT POMPONIUS
Open voor iedereen!
Komend voorjaar in het Paasweekend openen we onze deuren weer voor iedereen. Naast de houtgestookte pizza avonden uiteraard ook voor onze farm-to-table dinners.
Farm-to-table
We volgen het farm-to-table principe, dat betekent dat we zoveel mogelijk ingrediënten zelf verbouwen of uit de omgeving halen. We hebben een moestuin van 250 m2, we hebben kippen voor eitjes. Het fruit en de noten halen we uit ons pas aangelegde boomgaard.
Groenten en kruiden stelen bij ons de show maar we schuwen een duurzaam stukje vlees ook niet. We proberen onze foodwaste te minimaliseren zo conserveren en fermenteren we de oogst die we niet direct kunnen gebruiken. Bij Restaurant Pomponius houden we van simpele ingetogen pure gerechten en koken grotendeels op houtvuur. Op donderdag en zondag hebben we een inmiddels legendarische houtgestookte pizza avond.
Neem plaats in de bostuin, het restaurant of op een bankje bij een vuurschaal en laat je verrassen door onze smaakvolle ingetogen gerechten of neem een lekker kopje heerlijke koffie.
Ons restaurant is wat je verwacht bij een buitenhotel namelijk een echt buitenrestaurant waar natuur en lekker eten hand in hand gaan. We hebben bij slecht weer een knusse plek gecreëerd onder canvas waar ook onze buitenkeuken en pizza oven staat. Ook kun je plaats nemen in onze kas waar je tussen de tomatenplantjes zit. Maar het liefst zit je natuurlijk buiten in onze bostuin omringd door de moestuin en bloemen. Reserveren is noodzakelijk en kun je contact opnemen via pomponius@terrawolde.nl of een whatsapp berichtje sturen naar +316 41 21 44 76.
Noot: Van oktober tot en met april is ons restaurant in winterslaap.